Array

Surpriza de proportii. Prest Serv Apa – suspendarea licentei. Contractele individuale in pericol

Surpriza de proportii la Pascani. Operatorul local ar putea ramane fara licenta de operare pentru serviciile de apa si canalizare. In timp ce consilierii votau anularea delegarii serviciilor la Apa Vital, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice a pus pe ordinea de zi propunerea de suspendare a licentei pentru Prest Serv Apa. Decizia va fi luata saptamana viitoare la initiativa autoritatii, cel mai probabil din cauza refuzului de a prezenta documentele necesare privind delegarea serviciilor la Apa Vital.
Resturnare de situatie la Prest Serv Apa. Chiar in ziua in care s-a hotarat ca serviciile de apa si canalizare sa revina la Pascani, operatorul local a primit vestea ca urmeaza sa isi pierda licenta de operare, prin suspendare. Propunerea a fost afisata deja pe site-ul ANRSC si urmeaza sa fie supusa aprobarii pe data de 4 decembrie.

Culmea este ca acesta situatie a fost anuntata, inainte, chiar de Consiliul Judetean Iasi, anticipand parca decizia ANRSC

Deocamdata nu se stie, daca si in ce conditii, Prest Serv Apa va reusi sa obtina anularea suspendarii licentei daca ANRSC isi va finalize demersul. Cel mai probabil motivul pentru care a fost luata acesta decizie este refuzul conducerii societatii de a prezenta documentele necesare cu privire la delegarea serviciilor de apa si canalizare operatorului iesean, asa cum se arata in comunicatul de presa trimit televiziunii noastre in data de 26 noiembrie.
Un alt motiv ar putea fi cel aratat de reprezentantii asociatiei judetene de apa si canalizare. In Comisia Economica directorul executiv, Paul Benes, a spus ca acele contracte individuale incheiate de Prest Serv Apa cu locatarii de la bloc sunt ilegale. In replica secretarul Mircea Zuzan a spus ca atata timp cat ele nu au fost denuntate raman valabile. Vom reveni cu amanunte pentru clarificarea acestei situatii.

 

 

anrsc

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole