13.1 C
Paşcani
marți, septembrie 28, 2021
Array

Suplimentări CFR: Mai multe trenuri în perioada Sărbătorilor de iarnă

CFR Călători introduce suplimentar în circulaţie 14 trenuri pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de Sărbătorile de iarnă.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES, trenurile suplimentare vor circula în perioada 25 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014.

De asemenea, pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai utilizate rute din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava, Vatra Dornei vor fi suplimentate cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

Totodată, trenurile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane.

În zilele cu trafic redus de călători din intervalul 25 decembrie 2013 – 4 ianuarie 2014 vor fi anulate unele trenuri InterRegio, precum şi trenuri Regio, acestea urmând să fie comunicate în staţiile de plecări/ sosiri.

CFR Călători precizează că în zilele de 23 şi 30 decembrie programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit de lucru, iar în zilele de 24, 27, 31 decembrie 2013 şi 3 ianuarie vor fi deschise toate agenţiile de voiaj CFR în intervalul orar 8.00 – 15.30, iar în zilele de 25, 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie agenţiile vor fi închise.

“Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (în trafic intern) şi 021.314.5528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, se mai spune în comunicat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pensionarea la 70 de ani şi interdicţia cumulării pensiei cu salariu, aprobate de Senat

Senatul a aprobat cu 71 de voturi „pentru” şi 58 „împotrivă” proiectul de lege care prevede pensionarea...

Pelerinii au început să vină la Iași cu două săptămâni înainte de sărbătoarea Sfintei Parascheva

Oameni din toate colțurile țării vin deja să se închine sfintei spun ei, să evite aglomerația, dar...

Vremea se răcește și apar ploile. Prognoza pentru următoarele săptămâni, în fiecare regiune

Vremea se răcește în următoarele zile și apar ploile, potrivit prognozei ANM. Pana pe 10 octombrie, in...

Vine sezonul rece! Aveți grijă la întreținerea sobelor și centralelor termice

Se apropie sezonul rece si in fiecare an se intampla tragedii din cauza sobelor si a centralelor...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI