5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Super spectacol la Pașcani “Cazacii zburători” din Ucraina vă invită să-i vedeți. Mai sunt 50 de bilete!

Super spectacol la Pașcani

“Cazacii zburători” din Ucraina vă invită să-i vedeți. Mai sunt 50 de bilete!

 Un super spectacol este programat pentru începutul lunii martie la Pașcani. Cu siguranță nu vreți să ratați showul făcut de ucrainierii de la “Cazacii zburători”. Pentru cele 120 de minute trebuie să scoateți din buzunar 50 de lei, prețul fiind suvbenționat de Casa de cultură “Mihail Sadoveanu”, aici unde va avea loc evenimentul. Trebuie să știți că rezervările făcute sunt valabile trei zile, iar doritorii care nu și-au cumpărat bilete trebuie să se grăbească pentru că mai sunt 50 de locuri libere.

 “Un cadou mai frumos nu se putea!” Spune un vers dintre-un cântec dedicat zilei femeii. Ei bine, în acest an, cu ocazia zilei de 8 martie sunteți invitați la un spectacol inedit, unde muzica și dansul merg mână în mână pentru a desăvârși creația artistică de o înaltă ținută. Astfel, vineri, 02 martie, începând cu ora 19:00, “Cazacii zburători” vor fi prezenți pe scena instituției de cultură din centrul orașului. Prețul unui bilet la spectacol, subvenționat de Casa de Cultură, este de 50 de lei.

Pe scenă vor fi zeci de instrumentiști, soliști și dansatori ce vor susține un spectacol cu o durată de 120 de minute. Astfel, aveți ocazia să vedeți cele mai frumoase dansuri şi melodii tradiţionale ucrainene. Artiştii impresionează spectatorii prin virtuozitate şi autenticitate şi se transpun în vremurile imemoriale în care flăcăii falnici străbăteau pădurile ucrainene mânaţi de setea de dreptate, dar şi de dorul fetei iubite.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură din Pașcani sau de la Samir Marcu – telefon 0726 040 408. Rezervările vor avea o valabilitate de trei zile.

Concertele aduc în fața spectatorilor o imagine de ansamblu a unei adevărate petreceri pe scenă. Costumele fenomenale purtate de dansatori și interpreți incorporează paleta vizuală a „ornamentului Petrikov”, ce aduc culoare artei interpretate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI