More

  Super eveniment organizat de tinerii din Târgu Frumos

  Array

  C.P. Super tineri Asirys

  Avem plăcerea de a vă invita la Festivalul Folcloristica, ediţia a II-a, organizat pe stadionul din satul Bălţaţi, în perioada 24-25 Septembrie 2016. Activităţile pe care vi le propunem, sunt:

  1. Târgul de Meşteri şi Producători Locali şi Ateliere Meşteşugăreşti
  De la mic la mare, veţi învăţa meşteşuguri, veţi degusta produse tradiţionale şi veţi admira cele mai frumoase obiecte.

  2. Momente artistice
  Cei mai talentaţi artişti din judeţul Iaşi vor fi prezenţi la festival! De asemenea, între orele 20:00 – 00:00 veţi putea petrece în ritmuri tehno-folclorice, la o petrecere privată inedită.

  3. Parada Satelor
  Veţi redescoperi satul românesc tradiţional! Satele din judeţul Iaşi vor prezenta câte un dans, un cântec și un produs tradițional specific satului sau comunei. Va fi desemnat un câștigător, ce va primi însemnul celui mai frumos și tradițional sat 2016-2017. În 2015, premiul cel mare a fost câştigat de satul Ruginoasa.

  Intrarea este liberă pentru cei ce poartă cel puţin o piesă din costumul popular. Pentru toţi ceilalţi, intrarea va fi 7 lei, bani care vor fi investiţi în împădurirea zonelor defrişate din comuna Bălţaţi.
  Festivalul #Folcloristica este parte a proiectului „Grow your NGO”, finanţat de Programul #Erasmus Plus, un program al Uniunii Europene.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI