More

  Suntem prezenţi cu 317 firme în Topul Naţional, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie

  Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a publicat lista firmelor din Iaşi care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. Clasamentele judeţene sunt realizate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, iar Topul Naţional al Firmelor este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

  „Clasamentul anual realizat de noi, fiind elaborat pe baza un set complex de criterii obiective, reprezintă fără doar şi poate un reper important pentru mediul de afaceri. Pentru al 5-lea an consecutiv, judeţul Iaşi este prezent în Topul Naţional cu peste 300 de firme. Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile care au performat şi care au reuşit să se claseze în Top 10 la nivel naţional!” a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

  La această ediţie, dintre cele 3.104 firme clasate în topul judeţean, 317 firme s-au clasat în Topul Naţional. 43 firme s-au clasat pe locul 1 la nivel naţional, 79 firme pe locurile 2-3, iar 195 firme pe locurile 4-10.

  Structura pe domenii de activitate se prezintă astfel: 103 firme din sfera serviciilor profesionale, 98 firme din industrie, 58 firme din comerţ, 19 firme din IT şi cercetare-dezvoltare, 14 firme din construcţii, 16 firme din agricultură şi 9 firme din turism şi restaurante.

  Dintre firmele ieşene clasate în Topul Naţional, se disting branduri consacrate, precum: Antibiotice, Brikston, Conex Distribution, Coriolan Aur Smarald, Cotnari, DAS, Delphi Diesel Systems Romania, Electra, Fermador, Fiterman Pharma, Omco Romania, Proinvest Group, Roton, Salubris, Sedcom Libris, Agroindustriala Bucium, Amazon Development Center, Arcadia, Buildcorp, Conduent, Ecolab, Electroputere VFU Pascani, Eurotex Company, Exonia, Iulius, Kosarom, MoraTV, Rompak, SCC Services Romania, Te-Rox Prod, Twinkle Star, Zeelandia. Lista completă a firmelor poate fi consultată online pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, www.cciasi.ro, în secţiunea dedicată.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI