18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Suntem diferiţi, dar totuşi la fel. Proiect educativ între Colegiul „Unirea” şi Liceul Special din Tg Frumos

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Au ce învaţa unii de la alţii. Asta şi-au spus-o organizatorii unei acţiuni comunitare. „Suntem la fel, dar totuși deferiţi” este numele proiectului lansat de câţiva ani între două şcoli, una din Paşcani iar alta de la Târgu Frumos.

activitate la unirea

Azi dimineaţă, de la ora 10.30 elevi de clasa a IX a de la Colegiul CF Unirea Paşcani şi Liceul Special Moldova din Târgu Frumos au vorbit despre modele de iubire faţă de semeni şi despre Sfinţii Trei Ierarhi, sărbătoare celebrată sâmbătă, pe 30 ianuarie.

Scopul parteneriatului este colaborarea dintre elevii şi cadrele didactice ale celor două instituţii de învăţământ iar coordonatorul acestuia este profesorul de religie Spătaru Ioan Mugurel.

Prezent la evenimentul a fost şi preotul Vasile Onea de la Târgu Frumos care a vorbit elevilor despre importanța educaţiei şi a repectului faţă de cei din jur.

Activitatea de astăzi s-a desfăşurat în cadrul unui proiect „Suntem diferiţi, dar totuşi la fel”, ce a ajuns la cea de-a IX a ediţie. Parteneri sunt Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Paşcani şi Liceul Special „Moldova” Târgu-Frumos.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI