23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Suntem diferiţi, dar totuşi la fel. Proiect educativ între Colegiul „Unirea” şi Liceul Special din Tg Frumos

Au ce învaţa unii de la alţii. Asta şi-au spus-o organizatorii unei acţiuni comunitare. „Suntem la fel, dar totuși deferiţi” este numele proiectului lansat de câţiva ani între două şcoli, una din Paşcani iar alta de la Târgu Frumos.

activitate la unirea

Azi dimineaţă, de la ora 10.30 elevi de clasa a IX a de la Colegiul CF Unirea Paşcani şi Liceul Special Moldova din Târgu Frumos au vorbit despre modele de iubire faţă de semeni şi despre Sfinţii Trei Ierarhi, sărbătoare celebrată sâmbătă, pe 30 ianuarie.

Scopul parteneriatului este colaborarea dintre elevii şi cadrele didactice ale celor două instituţii de învăţământ iar coordonatorul acestuia este profesorul de religie Spătaru Ioan Mugurel.

Prezent la evenimentul a fost şi preotul Vasile Onea de la Târgu Frumos care a vorbit elevilor despre importanța educaţiei şi a repectului faţă de cei din jur.

Activitatea de astăzi s-a desfăşurat în cadrul unui proiect „Suntem diferiţi, dar totuşi la fel”, ce a ajuns la cea de-a IX a ediţie. Parteneri sunt Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Paşcani şi Liceul Special „Moldova” Târgu-Frumos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow