More

  „Sunt unealta Satanei. Dacă citeşti invers cuvântul „card”, îţi va ieşi „DRAC”. Proteste impotriva cardurilor cu CIP

  Array

  Câteva sute de preoţi, călugări şi credincioşi au protestat în faţa Palatului Parlamentului nemulţumiţi de introducerea cardurilor de sănătate. Oamenii spun că acestea sunt un atentat la libertate deoarece în cardurile respective vor exista cipuri pe care sunt stocate date personale.

  Cateva sute de preoti, calugari şi credincioşi s-au strans în fata Palatului Parlamentului. Oamenii au scandat şi a fluturat steaguri.

  Protestatarii spun ca nu vor acte de identitate cu cip şi că informaţiile medicale personale nu ar trebui să fie introduse într-un sistem, deoarece se încalcă dreptul la libertate.

  „Aceasta e o strangulare a libertatii pentru ca suntem şi ne-am născut liberi!”, a declarat o măicuţă, aflată la protest.

  „Consider ca este un atentat la libertatea omului. Nu consider ca trebuie sa fii urmarit prin satelit sau prin alte mijloace”, a spus un alt protestatar.

  Nu este primul protest de acest gen. În urmă cu un an aceştia au cerut ca pe acte sa nu scrie cuvântul „card” deoarece citit invers acesta înseamnă „drac”.

  Sursa Antena 3

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Bărbat de 49 de ani, găsit mort într-o pădure din preajma comunei Sirețel

  Un barbat in varsta de 49 de ani din comuna Siretel si-a gasit sfarsitul intr-o padure din apropiere. Localnicul ar fi plecat dupa lemne....

  Noi prevederi la nivel național, în contextul alegerilor de duminică – DOC

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 4 decembrie 2020, Hotărârea numărul 56. Principalele prevederi și propuneri ale Hotărârii sunt: - Actualizarea listei statelor...

  Noul primar pune piedici ziariștilor care îl critica. Răspunde la întrebări doar o data pe săptămână și blochează apelurile telefonice

  Noul primar al municipiului Pașcani evita sa numească un purtător de cuvânt al instituției.  În cadrul unei conferințe de presa,  Marius Pintilie  a spus...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI