19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Suflete chinuite! Doi copii sunt crescuti intr-o casa parasita! Zile intregi stau fara mancare, impreuna cu parintii lor

• In prag de iarna, doi copii impreuna cu parintii locuiesc intr-o casa parasita de la marginea Iasului • Nu au niciun venit si deseori raman fara mancare, zile intregi • Povestea familiei este de-a dreptul emotionanta •

Intr-un bordei de la marginea comunei Grajduri, de vreo trei luni isi duc viata patru suflete. Povestea lor este una destul de complicata. De loc, Claudia si Giorgica sunt de pe undeva de langa Hirlau, insa soarta a facut ca ei sa poposeasca cu doi copii in brate intr-o casa parasita din comuna Grajduri. Astfel, Claudia Georgescu, o tanara mama in varsta de 20 de ani, si Giorgica Balan, tatal copiilor, locuiesc de mai bine de trei luni intr-o casa batraneasca ce sta sa cada.

Au locuit o vreme cu chirie, la Iasi, dar a mai venit un copil pe lume si nu s-au mai putut descurca. Acum, cei doi parinti se chinuie sa aiba cele necesare pentru copii lor. Au doi baietei, Claudiu, in varsta de un an si patru luni, si Vladut, de aprope cinci luni. Ieri, reporterii BUNA ZIUA IASI au mers in casa familiei si au aflat o poveste de viata trista. Tatal copiilor nu era acasa, mai munceste prin sat pentru o bucata de paine si vreun ban, iar mama statea langa soba cu copii in brate. Situatia lor financiara este extrem de proasta si nu au niciun venit sigur. Nici micutii nu primesc alocatii, pentru ca parintii au probleme cu actele de identitate. Claudia, mama copiilor, a izbucnit in lacrimi si a povestit cum sunt zile in sir in care nu au ce manca.

„Ne descurcam foarte greu. Am locuit o perioada la Iasi, sotul lucra in constructii si locuiam cu chirie, iar de vreo trei luni stam aici. Casa sta sa cada, dar ne bucuram ca avem un acoperis deasupra capului. Sper sa ramanem iarna asta aici, nu avem alta solutie. Ne lasa sa stam fara sa platim ceva”, a spus Claudia, mama copiilor.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow