13.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Sucevean prins la Cristesti fara permis si cu 77.480 de tigari in masina. A fost retinut de politistii pascaneni pentru 24 de ore (VEZI FOTO)

Captura tigariLa data de 01.10.2013, orele 17.00, poliţi ş tii din cadrul Biroului Rutier Paşcani, au oprit pentru control şoferul unui autoturism, M. Alexandru, de 24 de ani, din judeţul Suceava, care ce se deplasa pe DN2 (E85), raza localităţii Cristeşti, jud. Iaşi, dinspre Suceava către Roman.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

Captura tigari 1Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate 77.480 ţigarete, de provenienţă Ucraina pentru care nu deţinea documente legale.

Tânărul a fost condus la cercetări, pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi condus la parchet cu propuneri legale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere valabil.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Alegeri in PNL: Deputatul pășcănean Sorin Năcuță candidează pentru funcția de vicepreședinte

C.P. Sâmbătă 25 septembrie va avea loc la Romexpo București, Congresul Național pentru alegerea președintelui Partidului Național...

Legislativul pășcănean, ședință cu o serie de rectificări bugetare

Legislativul pășcănean se intruneste in sedinta ordinara, miercuri, 29 septembrie, incepand cu ora 10.00. Pe ordinea de...

Sedinta de Consiliu Local la Targu Frumos, pe 27 septembrie

Legislativul local din orasul Targu Frumos se intruneste luni, 27 septembrie, in sedinta ordinara. Intalnirea va avea...

Elevii de la Liceul Tehnologic din Hârlău, informați de polițiști despre pericolele din anturaj

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au desfăşurat o activitate educativ-preventivă,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI