1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Sucevean prins la Cristesti fara permis si cu 77.480 de tigari in masina. A fost retinut de politistii pascaneni pentru 24 de ore (VEZI FOTO)

Captura tigariLa data de 01.10.2013, orele 17.00, poliţi ş tii din cadrul Biroului Rutier Paşcani, au oprit pentru control şoferul unui autoturism, M. Alexandru, de 24 de ani, din judeţul Suceava, care ce se deplasa pe DN2 (E85), raza localităţii Cristeşti, jud. Iaşi, dinspre Suceava către Roman.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

Captura tigari 1Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate 77.480 ţigarete, de provenienţă Ucraina pentru care nu deţinea documente legale.

Tânărul a fost condus la cercetări, pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi condus la parchet cu propuneri legale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere valabil.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow