13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Succes pentru Mădălin. Face parte din Consiliul Național al Elevilor

Succes pentru Mădălin. Face parte din Consiliul Național al Elevilor

Este elev în clasa a XI a și dorește ca elevii să aibă drepturi ce să le fie respectate iar punctele de vedere bine consolidate să fie ascultate de profesori. Este vorba despre Mădălin Cotic ce recent s-a întors cu o funcție în cadrul Consiliului Național al Elevilor, acolo unde a fost votat de colegii lui din întreaga țară și unde au participat și reprezentați de la Guvern și alte instituții importante din România. Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Mădălin este elev la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, iar din anul II a prins gustul și importanța Consiliului Elevilor, fiind ales de colegii săi de școala în diferite funcții. Zilele trecute a participat la Râmnicu Vâlcea, acolo unde a avut loc Adunarea generală a liceenilor ce fac parte din Consiliile Elevilor la nivelul fiecărui județ. În urma discursului avut, a fost ales de cei peste o sută de reprezentanți din 41 de județe ale țării în funcția de secretar executiv al departamentului de educație și comunicare – relații externe.

Din această funcție spera ca pe viitor, imaginea elevilor să fie din ce în ce mai bună, aceștia să fie consultați în luarea deciziilor la nivelul unității din care fac parte și mai ales să reprezinte cu succes proiectele la nivel național.

Mădălin dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept după terminarea liceului, iar pentru un viitor mai bun, speră ca misiunea Consiliului Naţional al Elevilor să ajungă acolo unde își propune, adică elevii să facă parte din forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor, prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele acestora.

Evenimentul ajuns în acest an la a XXII – a ediție s-a desfășurat în perioada 3 – 6 februarie 2017, la Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea elevilor a fost organizat de către Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor şi de către Consiliul Judeţean al Elevilor Vâlcea cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea şi al altor parteneri locali şi naţionali. Unul dintre invitații la eveniment a fost și Liviu Marian Pop – Secretar de Stat pentru învăţământul preuniversitar în Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow