17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Subprefectul Bogdan Abalasi va tine audiente la Harlau

primaria harlau

Subprefectul judetului Iasi, Bogdan Abalasi va tine audiente miercuri, pe data de 27 martie 2013, la sediul Primariei din Harlau.

Si aici, ca in multe alte orase din Moldova sunt foarte multe probleme de fond funciar pe care comisiile locale nu reusesc sa le rezolve.

Conform reprezentantilor prefecturii Iasi, la Harlau ca si la Pascani sunt peroane care au solicitat eliberarea titlului de proprietate pe vechiul amplasament, deşi terenul nu mai este disponibil sau cazuri în care oamenii au pierdut în instanţă procesele pentru revendicarea unor terenuri si isi cauta dreptatea la subprefect.

Pana in momentul de fata s-au inscris 10 persoane, iar cei care doresc sa discute cu subprefectul o pot face in mai multe feluri. Astfel, inscrierile se pot face telefonic, la numărul de telefon 0232.235.400 interior 112 sau 346, se poate trimite email la adresa contact@prefecturaiasi.ro sau se poate trimite o solicitare prin poştă la adresa Anastastie Panu 60. Foarte important este ca fiecare solicitare să fie însoţită de datele de contact, adresă de email, număr de telefon.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow