More

  Subiecte dificile la matematică, la simularea bacalaureatului VIDEO

  Array

  Matematica continua sa dea batai de cap elevilor. Majoritatea dintre ei, de clasa a XI a si a XII a care au sustinut astazi simularea examenului de bacalaureat la proba obligatorie a profilului au spus ca subiectele au fost mult mai dificile decat se asteptau. In schimb, pe filiera umana, cei care au dat simularea la istorie au fost multumiti de subiect si spun ca acestea au fost de nivel mediu.

  simulare bac mate

  Trei ore au avut la dispozitie elevii din ultimii ani de liceu care astazi s-au prezentat la simulare, proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie, pentru a gasii solutii si raspunsuri la cerinte. Evaluarea a avut trei subiecte. Elevii spun ca primele doua supuncte au fost cat de cat usoare, insa al treilea, ca de obicei, a fost dificil si ca nu au reusit sa faca mare lucru, majoritatea sperand la nota de trecere.

  Parerile au fost imparitie. Elevii din clasele a XI a si a XII a care au dat simulare la istorie au avut de rezolvat tot trei subiecte, fiecare notate cu 30 de puncte.

  Acestia spun ca simularile sunt binevenite si ca astfel se vor obisnui cu emotiile si subiectele si vor stie ce trebuie sa mai invete.

  Vineri, pe 7 martie acestia vor sustine simularea la proba la alegere a profilului si specializarii E)d) (proba scrisa) care include anatomia si fiziologia umana, genetica si ecologia umana, biologia vegetala si animala, chimia, economia, fizica, filosofia, geografia, informatica, logica, argumentara si comunicarea, psihologia si sociologia. Afisarea rezultatelor va fi pe 14 martie.

  Rezultatele pe care elevii le vor obtine nu au un caracter oficial si nu vor fi trecute in cataloage, insa, vor fi discutate de catre profesori cu fiecare elev in parte.

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI