10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Studiu privind fluidizarea circulaţiei în zona Vale. Sens unic pe strada Izvoarelor

Administratia din Paşcani ar urma să facă un studiu privind circulaţia rutieră din zona Vale privind fluidizarea traficului rutier. Solicitarea a fost făcută astăzi de consilierul local Marius Pintilie, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice de Organizare a Circulatiei dar a rămas deocamdată în studio. Discuţiile au pornit de la propunerea făcută de şeful Poliţiei Locale că strada Izvoarelor din Zona Vale să fie cu sens unic spre strada Mihai Eminescu, pe motiv că în prezent se circulă cu greu din cauza maşinilor parcate.
De asemenea Primăria Paşcani urmează să stabilească traseele pe care pot circula maşinile şcolilor de şoferi în perioadele aglomerate. Solicitarea a fost făcută de către Poliţia Rutieră iar măsurile vor fi luate după consultarea cu reprezentantii şcolilor de şoferi.
Tot poliţiştii au atras atenţia că marcajele rutiere trebuie făcute cu respectarea prevederilor legale, în sensul trasării zonelor de siguranţă la trecerile de pietoni, câte 25 de m înainte şi după.
La punctul diverse au fost discutate mai multe cereri venite din partea cetăţenilor, de limitare a vitezei sau a circulaţiei maşinilor de tonaj pe anumite străzi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI