21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

Studiu privind fluidizarea circulaţiei în zona Vale. Sens unic pe strada Izvoarelor

Administratia din Paşcani ar urma să facă un studiu privind circulaţia rutieră din zona Vale privind fluidizarea traficului rutier. Solicitarea a fost făcută astăzi de consilierul local Marius Pintilie, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice de Organizare a Circulatiei dar a rămas deocamdată în studio. Discuţiile au pornit de la propunerea făcută de şeful Poliţiei Locale că strada Izvoarelor din Zona Vale să fie cu sens unic spre strada Mihai Eminescu, pe motiv că în prezent se circulă cu greu din cauza maşinilor parcate.
De asemenea Primăria Paşcani urmează să stabilească traseele pe care pot circula maşinile şcolilor de şoferi în perioadele aglomerate. Solicitarea a fost făcută de către Poliţia Rutieră iar măsurile vor fi luate după consultarea cu reprezentantii şcolilor de şoferi.
Tot poliţiştii au atras atenţia că marcajele rutiere trebuie făcute cu respectarea prevederilor legale, în sensul trasării zonelor de siguranţă la trecerile de pietoni, câte 25 de m înainte şi după.
La punctul diverse au fost discutate mai multe cereri venite din partea cetăţenilor, de limitare a vitezei sau a circulaţiei maşinilor de tonaj pe anumite străzi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow