More

  Studiu privind fluidizarea circulaţiei în zona Vale. Sens unic pe strada Izvoarelor

  Array

  Administratia din Paşcani ar urma să facă un studiu privind circulaţia rutieră din zona Vale privind fluidizarea traficului rutier. Solicitarea a fost făcută astăzi de consilierul local Marius Pintilie, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice de Organizare a Circulatiei dar a rămas deocamdată în studio. Discuţiile au pornit de la propunerea făcută de şeful Poliţiei Locale că strada Izvoarelor din Zona Vale să fie cu sens unic spre strada Mihai Eminescu, pe motiv că în prezent se circulă cu greu din cauza maşinilor parcate.
  De asemenea Primăria Paşcani urmează să stabilească traseele pe care pot circula maşinile şcolilor de şoferi în perioadele aglomerate. Solicitarea a fost făcută de către Poliţia Rutieră iar măsurile vor fi luate după consultarea cu reprezentantii şcolilor de şoferi.
  Tot poliţiştii au atras atenţia că marcajele rutiere trebuie făcute cu respectarea prevederilor legale, în sensul trasării zonelor de siguranţă la trecerile de pietoni, câte 25 de m înainte şi după.
  La punctul diverse au fost discutate mai multe cereri venite din partea cetăţenilor, de limitare a vitezei sau a circulaţiei maşinilor de tonaj pe anumite străzi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet