17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Studiu eJobs: românii lucrează chiar și atunci când sunt în vacanță

Angajații români nu se desprind de job nici măcar atunci când pleacă în vacanță. Pentru mai mult de o treime dintre angajați (36%), concediile se transformă în prilej de lucru, aceștia declarând că alocă des sau chiar întotdeauna timp pentru job atunci când sunt în vacanță, arată un sondaj realizat de eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare online din România.

Alți 37% susțin că lucrează ocazional din concediu, doar atunci când este neapărat nevoie, în timp ce restul de 27% dintre respondenți spun că delimitează foarte bine perioadele de lucru cu cele de vacanță și nu muncesc niciodată atunci când sunt în concediu. Antreprenorii sunt cel mai adesea nevoiți să lucreze în vacanță, 88% dintre aceștia dedicând timp business-ului și în perioadele de odihnă.

În același timp, 80% dintre respondenți recunosc că citesc mailurile de serviciu pe perioada concediului, 66% verificând mesajele cel puțin o dată pe zi, astfel încât să rămână informați și să poată relua mai ușor activitatea la întoarcerea din concediu.

Continuarea aici

Alte articole