Studii pentru investiţii. În scurt timp vom avea proiectele de la noul cimitir şi piaţa din Vale

Slider

 

Administratia din Paşcani a încheiat săptămâna trecută mai multe contracte pentru întocmirea unor studii de fezabilitate în vederea realizării unor investiţii importante. Au fost scoase la licitaţie 7 obiective dar au fost depuse oferte doar pentru şase dintre ele.

Pentru modernizarea pieţei agroalimentare din zona Vale licitaţia a fost câştigata de o firmă din Botoşani,  iar pentru proiectul de amenajare a noului cimitir o societate din Iaşi. De asemenea au fost semnate contratele , pentru realizarea studiilor de fezabilitate de construire a unui grup sanitar în Parcul Municipal, pentru reabilitarea acoperişului de la sala de sport dată în folosinţă Colegiului Mihail Sadoveanu şi pentru amenajarea lacului Fântânele. Pentru  realizarea unui sistem de monitorizare video în zona Deal  nu a fost înregistrată nici o ofertă iar procedura de licitaţie va fi reluată si pentru modernizarea străzii Vasile Alecsandri inca nu a fost incheiat contractul.
Studiile de fezabilitate trebuie realizate în câteva săptămâni de zile apoi supuse aprobării Consiliului Local, împreună cu indicatorii tehnici. Urmează licitaţiile pentru desemnarea firmelor care vor realiza investiţiile, stabilirea surselor de finanţare, apoi incheierea contractelor şi executarea lucrărilor.

Slider