Slider

Doua strazi din municipiul Pascani vor fi inchise traficului rutier la sfarsitul acestei saptamani, in perioada 15 – 16 iunie. Este vorba despre strazile Stadion si Zimbrului, iar decizia a fost luata pentru desfasurarea in siguranta a unei noi editii a competitiei Motor Sport.

Astfel, începând de vineri dimineața, 15 iunie a.c., de la ora 10:00 până sâmbătă, 16 iunie a.c., ora 23:00, traficul pe aceste străzi va fi închis circulației rutiere, conform avizului dat de membrii Comisiei tehnice de organizare a circulației. Este interzisă staționarea pentru a nu pune în pericol desfășurarea competiției. Agenții de la Poliția Locală Pașcani au însțiințat proprietarii mașinilor din această zonă și fac apel la înțelegere” au precizat printr-un comunicat de presa reprezentantii Primariei Pascani.

Sambata, 16 iunie, in zona Stadionului, Clubul Sportiv Moldova Motor Sports organizeaza inca o editie a competitiei automobilistice. Anul acesta, va fi o editie plina de noutati, iar pe langa concursuri vor avea loc si  o parada de motociclete si autoturisme, expozitii si demonstratii de drift.

Informații despre eveniment aici – https://www.facebook.com/MMSPascani

Mentionam ca, tot cu aceasta ocazie, Strandul Municipal Pascani va fi inchis pe parcursul zilei de sambata, anunta administratia locala.

Slider