-1.1 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Străzile principale din Paşcani, dezinfectate cu clor

În contextul situaţiei de urgenţă decretata de preşedintele României pentru combaterea epidemiei de coronavirus administratia din Paşcani a hotărât să dezinfecteze principalele căi de acces din municipiu. Masuri similare au fost luate şi în alte oraşe din ţara pentru evitarea răspândirii virusului COVID -19. Lucrările au început de marţi dimineaţa şi vor fi repetate încă patru zile pe străzile Moldovei, Ştefan cel Mare, Gării, Ceferiştilor, Esplanada precum şi pe aleile aferente. Mai exact muncitorii de la CLP Ecoserv SRL Paşcani spala cu apă şi clor străzile mai sus menţionate. Directorul societăţii spune că substanţele folosite nu sunt nocive pentru populaţie dar poate fi deranjant pentru scurt timp, din cauza mirosului.
De asemenea societatea care se ocupă de menţinerea curăţeniei în oraş va începe de săptămâna viitoare o campanie de spălare a străzilor cu clorura de calciu pentru a împiedica ridicarea prafului. Măsurile vor fi repetate ori de câte ori va fi nevoie, spune directorul Leonard Ursu – foto
Menţiona că măsuri urgenţe de dezinfecţie au fost luate şi în unităţile de învăţământ din Paşcani precum şi în cele două pieţe agroalimentare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...