21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Străzile neasfaltate sunt pline de găuri. Nemulțumiții fac coadă la Primărie

creditfix.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

Tot mai mulţi păşcăneni vin la audienţe la Primărie nemulţumiţi de felul cum arată străzile pe care locuiesc. Aceştia cer administraţiei locale să acopere găurile şi să balasteze drumurile.
Este şi cazul păşcănencei Carmen Grecu. Aceasta s-a prezentat astăzi la audienţe şi i-a cerut primarului să balasteze strada Sălciilor din municipiu. Femeia spune că pe acest drum de aproximativ 200 de metri nu se poate ieşi din casă fără papuci de schimb.

Şeful de la Gospodărie Comunală, Ştefan Popa a asigurat-o pe femeie că luni dimineaţa se va face balastarea acestei străzi.

Reamintim că de la începutul lunii în fiecare joi s-au prezentat la audienţe păşcăneni care au solicitat balastarea străzilor. Printre cele aduse în discuții până acum se află şoseaua Naţională, străzile Mihai Viteazu, Berzei, Rozelor, Bucuriei sau Unirii.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI