32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Străzile din Pașcani au început să fie marcate

Străzile din Pașcani au început să fie marcate

Străzile din Pașcani au început să fie marcate. S-a început cu trecerile de pietoni din zona centrală și a unităților de învățământ. Traficul rutier este restricționat atât timp cât muncitorii de la firma care se ocupă cu vopsirea asfaltului – lucrează. 

Se trasează trecerile de pieton pe strada Ștefan cel Mare din Pașcani. Muncitorii lucrează la marcajele rutiere, iar traficul în zonă este restricționat. Lucrările au demarat de astăzi, 2 noiembrie și vor continua pentru a finaliza toate trecerile de pietoni de pe raza Muncipiului Pașcani. Prioritate sunt marcajele din zona instituțiilor de învățământ din oraș și suburbii.

Desemnarea câștigătorului a fost făcută săptămâna trecută în urma lictației de pe siteurile specializate. Este vorba despre firma pășcăneană I.I. Tudirița care trebuie să acopere în următoare perioadă, cât vremea permite, o suprafață de 3.500 mp de asfalt. Costurile lucrărilor sunt de un miliard de lei vechi, fără TVA.

Discuții pe aceast subiect au fost și în cadrul celei mai recente ședințe a Comisiei de Circulației din Pașcani. Ba mai mult, s-a precizat că trebuie amenajate și locuri de parcare pentru persoanele cu handicap și semnalizate corespunzător.

Menționăm că din Comisie de Circulație fac parte viceprimarul Municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu, alături de consilieri locali și șefii Poliției Rutiere și Locale și ai Serviciului de Gospodărie Comunală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow