More

  Străzile din Municipiu mai colorate de “Ziua Copilului”

  Array

  Pomi, soare, nori sau copii, toate au fost desenate cu cretă pe o stradă din Paşcani de ”Ziua Copilului”. Cei mai talentaţi artişti au primit la sfârşitul concursului diplome şi premii, însă au fost oferite dulciuri în semn de consolare tuturor participanţilor.

  Vezi material video în cadrul Știrilor Infobit.

  Strada Ştefan cel Mare din Paşcani a fost mai colorată azi. Sute de copii din municipiu, însoţiţi de părinţi, bunici sau învăţători au participat la o nouă ediţie a “Desenului pe asfalt” organizat de Casa de Cultură. Preţ de o ora prichindeii au încercat să facă cele mai frumoase peisaje cu cretă şi să obţină un premiu.

  Pentru a impresiona juriul o fetiţă a încercat să îşi facă portretul cu cretă pe asfalt. Ioana speră ca ideea sa originală să îi aducă măcar o diplomă.

  Lucian s-a inspirat din tortul făcut de mama sa, încercând să îl reproducă printr-un desen. A adăugat şi o floricică, simbol al iubiri după cum ne mărturiseşte băiatul.

  Nu au lipsit nici colaborările în creerea celui mai reuşit peisaj. Două colege de clasă şi-au unit forţele pentru a obţine premiul cel mare, pe care bineînţeles îl vor împărţi.

  Pentru unii copii această zi de sărbătoare a reprezentat un prilej să se gândească şi la cei care au mai puţin. Este şi cazul Marei, o tânăra din Paşcani care a ales să deseneze un copil fericit, iar lângă, altul trist, realizând o antiteză între cele două figuri.

  Reamintim că pentru această zi specială Casa de Cultură ”M. Sadoveanu” din municipiu a organizat mai multe evenimente printre care şi cel de “Desen pe asfalt”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI