25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Strazile din comuna Miroslovesti vor avea in curand nume

Comuna Miroslovesti va avea in curand denumiri pentru toate strazile. In ultima sedinta de Consiliul Local, alesii au hotarat sa stabileasca un nume pentru fiecare drum, asa cum prevad legile aflate in vigoare. Consilierii din cadrul comisiei de cultura si nu numai, pot veni cu propuneri in functie de istoricul fiecarei zone din cele patru sate componente.

Localnicii din comuna Miroslovesti vor avea in curand modificari in ceea ce priveste adresa de domiciliu. Locuintele vor avea nu doar un numar ca pana acum, ci si un nume al strazii. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au discutat despre necesitatea denumirii stradale in cele patru sate componente.

Potrivit hotararii de Guvern nr.777/2016 si legii nr 54/2017, fiecare drum trebuie sa aiba un nume. Consilierii urmeaza sa vina cu propuneri, in functie de istoricul fiecarei zone si a denumirilor populare.

Mentionam ca dupa acest demers, toate datele vor fi introduse intr-un Registru Electronic National al Nomenclaturii Stradale (RENNS), ce va evidenţa străzilor la nivel naţional într-o bază de date care va fi publică.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow