-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Administrația locală s-a pus pe treabă și a început să reabiliteze drumurile neasfaltate din suburbii. Încă de pe 7 iunie, au început să se facă lucrări de balastare și pietruire pe străzile cu probleme din Gâștești. Deși acțiunea și-ar fi propus să-i scape pe locuitori de probleme, circulația, atât a cetățenilor, cât și a autovehiculelor se desfășoară în prezent anevoios, mai ales din cauza faptului că stratul de piatră concasată este prea mare.

Noile intervenții ale muncitorilor în zonă au stârnit reacții mixte, iar, în timp ce unii dintre locuitori se declară mulțumiți, alții reclamă faptul că se circulă cu dificultate.

De menționat este și faptul că, tot în această perioadă, în Gâștești s-a finalizat asfaltarea străzii 24 Ianuarie, iar astăzi, utilajele au fost din nou prezente în zonă, încă de dimineață pentru a se ocupa de amenajarea rigolelor.

Conform spuselor viceprimarului, Cristian Rățoi, în continuare sunt programate lucrări pe străzile cele mai afectate din suburbii, urmând ca până la asfaltarea și modernizarea străzilor cu probleme, oamenii să se mulțumească cu stratul de balast.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow