7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Strazi plombate cu pavele, pana la primavara

Propunere inedita din partea unui consilier pascanean. In sedinta de la sfarsitul saptamanii trecute s-a discutat si despre situatia drumurilor din Pascani. Un consilier local a spus ca au reaparut gropile pe unele strazi si ca ele trebuie acoperite imediat, pentru fluidizarea traficului rutier.
A venit si cu o propunere: gropile sa fie acoperite cu pavele asa cum s-a intamplat la Suceava, pana cand vor fi reparate.

In replica edilul pascanean a spus ca imediat dupa aprobarea bugetului si incalzirea vremii vor incepe lucrarile de reparare a strazilor. Primarul a spus ca tot din primavara vor incepe si lucrarile de asfaltare pe strazile cuprinse in Planul de Dezvoltare a Zonei Vale, din fonduri europene, si  ca salariatii de la Serviciul de Gospodarire Comunala nu pot interveni  pentru ca au fost predate deja amplasamentele societatii care va executa lucrarile.
Mentionam ca tot din primavara vor fi reluate lucrarile de amenajare a Esplanadei si a scarilor, termenul de executie fiind pana la sfarsitul anului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow