11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Străzi pline de gropi, la Pașcani

Strazile secundare din Pascani sunt distruse aproape in totalitate. De ani de zile nu au fost modernizate iar acum sunt pline de gropi. In fiecare zi, soferii circula cu nervii intinsi la maxim si cu cel mult 5 km/ora. Asta pentru a nu le ramane rotile masinilor in cratere.

O parte din strazile din Pascani arata ca dupa razboi. Sunt pline de gropi adanci care abia pot fi evitate chiar si de cei mai priceputi soferi. Situatia este jalnica in special in zona Vale a orasului. Pe strazile Mihai Eminescu sau Izvoarelor, conducatorii auto merg cu 5 km/ora pentru a nu strica masinile.

Cu nervii intinsi la maxim, un sofer ar acorda titlul de cel mai devastat tronson din judet pentru un drum din fata Bisericii Sfanta Vineri.

Cei mai suparati sunt taximetristii. Pierd mult timp pana cand ajung la o comanda si iar masinile se strica aproape saptamanal.

O parte din strazile distruse vor fi refacute anul acesta. Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon, cinci tronsoane de drum vor fi modernizate prin programul PIDU iar patru, de la bugetul local.

Mentionam ca printre strazile asfaltate anul trecut in Pascani se numara Stefan cel Mare, Vatra, Dragos Voda sau Ceferistilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow