27.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
27.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Strategie de dezvoltare în orașul Târgu Frumos

Ultimele știri

Orasul Targu Frumos are o noua strategie de dezvoltare locala. Legislativul a aprobat documentul in sedinta de consiliu de saptamana trecuta. Principalele proiecte cuprind investitii de anvergura in invatamant, agricultura sau infrastructura.

Cele mai importante proiecte care ar urma sa fie facute in Targu Frumos au fost cuprinse intr-o noua „Strategie de dezvoltare locala” in perioada 2014-2020. Pentru intocmirea acestui document, s-au organizat dezbateri publice cu persoane din oras care lucreaza in diferite domenii.

Printre principalele investitii se numara construirea unei variante ocolitoare a orasului. Nici agricultorii nu au fost uitati. Sunt si proiecte ce prevad dezvoltarea unui centru de colectare, prelucrare si procesare a produselor agricole.
In domeniul invatamantului, cele mai mari investitii se vor face la Liceul Tehnologic Petru Rares (extindere ateliere scolare), Liceul Teoretic Ion Neculce (construire sala de festivitati) sau Scoala Generala Garabet Ibraileanu (extindere cladire cu cel putin 15 sali de clasa).

Mentionam ca a mai fost facuta o strategie in oras pe o perioada de sase ani, in intervalul 2008 – 2014.
Actualul document poate fi vazut integral in curand pe site-ul primaria.tgfrumos.ro.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
27.7 ° C
28.3 °
26.2 °
57 %
2.6kmh
13 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI