12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Strategie de dezvoltare fara dezbatere publica. Unele proiecte nu mai sunt valabile

Strategia de Dezvoltare a Pascanisului pana in anul 2020 este la un pas de a fi votata fara dezbatere publica. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi a sedintei programata joia viitoare desi contribuabilii nu au participat la stabilirea viitorului comunitatii .

Cu colacii pe masa si colindatorii la usa alesii locali voteaza la foc automat cele mai importante proiecte in ultima sedinta din an. Asa se intampla de ani buni de zile pentru ca vigilenta dar si interesul consilierilor, de a vota in cunostinta de cauza, sunt muiate de atmosfera de sarbatoare. Asa se faca ca joia viitoare va fi aprobata noua strategie de dezvoltare a municipiului , fara o dezbatere publica cu cetatenii. Intalnirea cu cetatenii nu a mai avut loc pe motiv ca vin sarbatorile si nimeni nu ar mai fi fost interesat sa participe.

Documentul cuprinde proiectele de investitii si viziunea de dezvoltare pana in anul 2020, stabilite de specialisti, nu de contribuabili. Mai mult, strategia publicata pe site-ul Primariei trebuie deja actualizata dupa ce Apa Vital a fost scoasa din Pascani. Asta inseamna ca investitiile proiectate pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare, trebuie anulate, dupa ce municipiiul nostru a renuntat la cele 13 milioane de euro din fonduri europene.
Proiectul noii strategii de dezvoltare a municipiului Pascani poate fi citit aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow