18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Strategia incredibila pentru a face rost de bani

Din disperare pentru a-si umple buzunarele, unii ieseni au gasit o modalitate prin care sa se aleaga cu sume importante de bani. Spitalele s-au umplut de victime ale accidentelor rutiere usoare, care trag de medici sa ramana cat mai multe zile spitalizati. In conditiile in care publicitatea companiilor de asigurare pentru terti de catre persoanele vatamate este tot mai vizibila, tot mai multi ieseni profita de acesta sursa de venit. La spitale ajung ieseni cu fracturi si contuzii minore care pretind despagubiri pentru pentru vatamari corporale.

„In ultima perioada se poate vorbi despre o noua moda a victimelor accidentelor rutiere usoare. Sunt cazuri sociale care cauta sa obtina bani, chiar si cu riscul de a-si pune viata in pericol. Printre pacienti, am avut surpriza sa aflu si de cazuri in care, in mod intentionat, au traversat prin loc nepermis pentru a fi loviti de un autoturism. Bineinteles, aceste persoane aleg locuri in care se circula cu o viteza foarte mica”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD, purtator de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Calin S., in varsta de 27 de ani, din localitatea ieseana Miroslovesti, a ajuns la urgente policontuzionat, in urma unui accident rutier. Barbatul este un caz social, cu o situatie financiara precara si, din spusele medicilor, s-a aruncat voluntar in fata unui autoturism. Acesta era foarte interesat de ce suma poate obtine de la soferul implicat, fiind hotarat sa ceara despagubiri pentru vatamare corporala. In aceste situatii, medicii acorda ingrijirile de prim ajutor, lasand pe mana autoritatilor competente desfasurarea anchetei. Din toata povestea, cei mai „sifonati” ies soferii, care de multe ori se vad nevoiti sa se achite in fata pietonilor care aleg sa se transforme in victime.

sura bzi.ro

Alte articole