22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Strategia de dezvoltare a Hîrlăului

  Ultimele știri

  Modernizarea şi extinderea iluminatului public, anveloparea clădirilor, reamenajarea terenurilor degradate şi modernizarea ambulatoriului de pe lângă Spitalul din Hîrlău sunt doar câteva proiecte votate de consilierii locali pentru a fi incluse în Strategia de dezvoltare a oraşului pentru perioada 2014 – 2020. Dezbaterea şi aprobarea proiectelor a avut loc în şedinţa extraordinară de pe 6 aprilie.

  În urma referatului Compartimentului programe, dezvoltare locală şi achiziţii publice, viceprimarul Radu Curcă a propus 12 proiecte finanţate cu fonduri europene.

  Consilierii au propus ca în prima fază să se încerce obţinerea unor finanţări pentru cele mai importante obiective. Printre acestea se află construcţia, modernizarea şi echiparea grădiniţelor din oraş precum şi a şcolilor gimnaziale.

  Menţionăm că la şedinţa extraordinară de săptămâna trecută au participat 12 consilierii din numărul total de 15. Printre proiectele discutate s-au aflat şi acordarea unor tichete sociale cu ocazia sărbătorilor pascale familiilor nevoiaşe şi tichete de grădiniţă.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet