14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Strângere de fonduri pentru ” Balul Gospodarilor” la Târgu Frumos

Liceul Special „MOLDOVA” este una din cele 6 instituţii existente in Romania şi singura şcolală destinată instituirii şi educării copiilor cu deficienţe de vedere, de pe raza celor opt judeţe ale Moldovei. Sloganul este „Unici în Moldova, cei mai buni din ţară”.

În fiecare an Balul Bobocilor reprezintă un spectacol şi un ritual prin care elevii din clasa a IX-a lasă în urmă copilăria şi trec graniţa spre adolescenţă. Având în vedere că elevii noştri provin din toate mediile sociale, avem nevoie de sprijinul comunităţii pentru a organiza un eveniment de o asemenea avengură.

Ne-ar face plăcere şi o deosebită onoare dacă aţi face parte din grupul de organizare şi susţinere a evenimentului. Ne puteţi sprijini cu o sponsorizare în bani sau produse. Cu ajutorul dumneavoastră vom putea oferi o seară de neuitat „bobocilor”, activitatea fiind organizată sub titlul „Balul Gospodarilor”.

În speranţa că vă veţi alătura cauzei noastre, vă mulţumim.

Numere de contact: 0743344781- elev clasa a XII – a, Doroşcan Vasile, sau 0740465807- elev clasa a XII – a, Gaşpar Felix.

Comunicat de presă

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow