21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Strandul va fi redeschis cel mai devreme in luna iulie. Constructorul si Primaria Pascani au ajuns la un compromis privind receptia lucrarilor de mantuiala facute pe timpul fostului primar

Strandul Municipal

Vesti neplacute pentru pascaneni. Si in acest an singurul strand din oras va fi redeschis cu intarzaiere, cel mai devreme in luna iulie. Motivul este ca nici pana acum, la aproape 2 ani de la finalizarea lucrarilor, nu a fost facuta receptia. Mai mult strandul arata aprope la fel de rau ca inainte de renovare, vopsele scumpe fiind deteriorate iar aparatura nefunctionala, valoarea investitiilor fiind de peste 8 miliarde de lei vechi. Desi lucrarile au fost facute de mantuiala, societatea care le-a executat pretinde ca ar mai avea de incasat cca 1,5 miliarde de lei vechi pentru o serie de lucrari suplimentare care nu se vad. De cealalta parte Primaria Pascani sustine ca pentru sumele solicitate  nu exista lucrari executate si nici documente contabile. Acesta a fost motivul pentru care, pana acum, cele doua parti nu au semnat inca procesul verbal de receptie.

Pentru deblocara situatiei cele doua parti sau intalnit luni la Pascani.

In urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca receptia sa fie semnata in zilele urmatoare, fara ca societatea care a executat lucrarile sa mai primeasca vre-un leu. Mai mult aceeasi societate ar urma sa suporte cheltuielile de renovare si reparatii iar toate acestea sa fie cuprinse in procesul verbal de receptie. In caz contrar Primaria va trebui sa scoata alti bani de la bugetul local pentru ca strandul sa poata sa fie folosit si in acest an.

Situatia de acum s-ar putea intampla si anul viitor sau ar putea fi si mai rea. Asta deoarece in opinia administratiei locale standul municipal ar avea nevoie, din nou, de lucrari  de renovare, cu fonduri de la bugetul local sau poate din resurse private.

 

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow