More

  Ștrandul va fi deschis când vor funcționarii de la Achiziții

  Array

  Ștrandul va fi deschis când vor funționarii de la Achiziții

  Ștrandul din Pașcani ar putea fi deschis, cel mai târziu săptămâna viitoare, o spune ediliul Municipiului Dumitru Pantazi, cu speranța că până atunci vor fi parcurse etapele administrative pentru achiziționarea vopselei cu care să fie dat bazinul.  

  Ca în ultimii ani, ștrandul Municipal din Pașcani se deschide la mijlocul sezonului. Se pare că motivul ar fi încurcarea funcționarilor primăriei în acte și care nu reușesc să dea drumul la procedura de achiziție până la începerea sezonului estival.

  După ce a fost făcute mici retușuri și aduse îmbunătățiri la locație, mai trebuie vopsit bazinul, lucru ce se va întâmpla în următoarele zile, spera primarul.

  Accesul la strand se va face pe bază de bilet. Prețurile rămân aceleași ca anii din urmă. Anul trecut, 2015 s-a încasat în jur de 56 mii lei din vânzarea biletelor de aces la ștrandul din Municipiul Paşcani.

  Menționăm că nici un agent economic nu s-a înscris la licitația organizată de primărie pentru amenajarea unei terase.  Edilii spun că prețurile sunt prea mari pentru închirierea spațiului dedicat activităților economice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  Pascaniul si „Tara de Sus”, solicitari pentru Guvern

  In urmatorii sase ani de zile Uniunea Europeana va finanta, cu prioritate, proiectele regionale. Pentru a accesa fondurile comunitare, localitatile au inceput sa se...

  Nerespectarea distanței în trafic – cauza accidentului rutier de pe strada Grădiniței, spun polițiștii

  Accidentul rutier spectaculos, dar care putea sa aiba urmari grave, ce a avut loc sambata in jurul orei 11:00, pe strada Gradinitei din municipiul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI