More

  Ștrandul se deschide la jumătatea acestei luni

  Array

  Ștrandul se deschide la jumătatea acestei luni

  Vremea din ultima perioadă a schimbat planurile de redeschidere a ștrandului din Pașcani, de 1 iunie. La fel ca în anii din urmă, pentru că taxa de închiriere a spațiului comercial este prea mare, nici în lunile de vară cei care vin să se răcorească la ștrand nu vor avea ocazia să cumpere produse din incinta zonei.

  Ștrandul din Pașcani se va deschide la jumătate acestei luni, spun cei din administrația locală. Până atunci se fac reparații și modernizări. Este vorba despre curățarea, dezinfectarea și vopsirea bazinului. De asemenea, în jurul bazinului va fi pusă o mochetă. Lucrările de reparații și modernizare sunt începute, însă depind foarte mult și de vreme.

  Nici un agent economic nu s-a înscris la licitația organizată de primărie. Edilii spun că prețurile sunt prea mari pentru închirierea spațiului dedicat activităților economice.

  Menționăm că deschiderea ștrandului din Pașcani va avea loc la jumătatea acestei luni, cel mai probabil 15 iunie. Reprezentanții administrației locale spun că s-a dorit deschiderea lui de Ziua Copilului, dar din cauza fenomenelor meteo anunțate s-a renunțat la idee, dar și pentru că pe timp de noapte gradele în termomentre sunt în medie de 15 gr C și s-ar cheltui bani pe întreținerea apei și a locului fără să fie clineți. Prețurile rămân aceleași ca anul trecut.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet