21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Ştrandul din Paşcani va fi deschis de Ziua Copilului

Strandul Municipal

Pascanenii, cu mic cu mare, sunt asteptati la primul scaldat pe anul acesta, la strand, chiar de ziua copiilor, de 1 iunie, atunci cand este planificata deschiderea oficiala a locatiei din Municipiu, conform spuselor edilului Vasile Axinte. Pregatirile sunt in toi pentru a fi totul pus la punct, lucrarile de amenajare si igienizare a strandului din oras incepand de cateva zile.

Pentru ca pascanenii sa-si petreaca timpul in zona de agrement fara probleme, intreg spatiul va fi igienizat, de la curatarea plajei pana la vopsirea bazinului si reparatiile necesare. Calitatea apei va fi una ridicata, strandul fiind dotat cu o statie de tratare a apei si de recirculare a acesteia.

De asemenea, in perioada imediat urmatoare, va avea loc si o selectie de oferte, pentru ca un agent economic sa inchiziere spatiul din incinta strandului pentru terasa-bar. Cel care se va inscrie la licitatie trebuie sa stie ca Primaria impune si cateva conditii, printre ele numarandu-se modernizarea locului sau dotarea locatiei cu sonorizare pe toata perioada sezonului.

Potrivit viceprimarului municipiului Pascani, doar doua societati si-au arata interesul, verbal. Este vorba despre cele detinute de Gabriel Sofian si Silviu Moraru.

E bine de stiut ca preturile vor fi mai mari fata de anul trecut, asta daca in sedinta ordinara din aceasta luna, consilieri locali vor vota proiectul de hotarare. Mentionam ca pana acum preturile erau: trei lei pentru copiii între sapte si 18 ani, patru lei pentru adulti si un leu pentru pensionari. Copiii sub sapte ani aveau gratuitate.

Anul trecut Strandul Municipal a fost deschis in luna iulie, la finalul sezonului incasandu-se peste 35.000 de lei. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow