3.9 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Ştrandul din Paşcani, va fi redeschis duminica. Condiţii speciale de acces

Update comunicat: „Ștrandul din Pașcani își redeschide porțile de duminică, 12 iulie, începând cu ora 10:00, cu respectarea tuturor regulilor anticovid. În urma noilor reglementări privind starea de alertă, în ștrand va fi permis accesul pentru maxim 110 de persoane. Doritorii trebuie să sune pentru programare la numărul de telefon 0731777430.
Tarifele de intrare rămân neschimbate: 5 lei pentru copii, 10 lei pentru adulți.
Grupurile sanitare sunt curate, sunt montate și vestiarele, șezlongurile, dispensere pentru dezinfectare, dușurile funcționează toate.” Primaria Pascani

Stirea initiala:

Administratia din Paşcani intenţionează să redeschidă, în acest weekend, ştrandul municipal. După efectuarea lucrărilor de amenajare, de miercuri a început umplerea bazinului cu apă. De acesta dată accesul în interiorul ştrandului se va face în condiţii speciale.

Şezlongurile au fost aşezate la o distanţă de doi metri, iar la intrare va fi folosit gelul pentru dezinfecţia mâinilor. De asemenea este necesară o programare prealabilă la numarul de telefon 0731 777 430  şi completarea unei declaraţii pe proprie răspundere din care să reiese că solicitantul nu este bolnav de Covid -9.

În incinta vor avea acces cel mult 150 de persoane iar pe strada va fi amplasată o tarabă pentru comercializarea de băuturi răcoritoare. Preţurile de intrare au rămas aceleaşi: 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Ştrandul va fi deschis până la începutul lunii septembrie.

Alte articole