18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Ştrandul din Paşcani ar putea rămâne închis în aceasta vară, din cauza combinaţiilor financiare făcute de fostul primar

Alba neagra cu Strandul Municipal. Pascanenii doritori de o balaceala in apa limpede a bazinului vor trebui sa se „racoreasca” la piscinele de la Iasi sau Piatra Neamt. Asta dupa ce, in urma cu cateva zile, s-a anuntat deschiderea zonei de agrement pe data de 1 iunie a.c.

strand2012 (1)

Reprezentantii primariei Pascani spun ca s-a sistat orice amenajarea a locului de agrement, asta dupa ce sefii firmei de constructii, Iasicom, mai cer bani de la edilii orasului, pe lucrari suplimentare, in jur de 1, 7 milioane de lei, datorii lasate de fosta administratie. Asta desi, initial lucrarile de amenajare existante au costat aproape 7 miliarde.

Viceprimarul Pascaniului, Vasile Axinte spune ca firma nu va primi banii solicitati pentru ca lucrarile de modernizare nu au fost facute cum trebuie, calitatea lasand de dorit. De exemplu, tencuiala este fisurata si incepe sa se deslipeasca de pe peretele bazinului, din cauza ca vopseaua folosita nu a fost de calitatea.

Soarta strandului se va decide maine, la sediul primariei, cand va avea loc o intalnire a celor doi reprezentanti. Daca directorul firmei Iasicom nu va semna procesul de receptie finala a lucrarilor, strandul va ramane inchis, pentru ca bani de la bugetul local pentru reparatii, nu sunt. Iar daca nu se ajunge la o intelegere intre cele doua institutii, Primaria Pascani va fi nevoita sa faca o expertiza a lucrarilor, pentru a vedea daca cele aproape 9 miliarde de lei vechi se regasesc in lucrari.

Pascanenii sunt dezamagiti de acesta situatie si de promisiuni. Ei spun ca strandul ar trebui redeschis, chiar daca nu sunt conditii foarte bune, pentru ca este necesar in timpul lunilor caniculare.  ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow