19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ştrandul din Paşcani a fost redeschis

Strand

Pascanenii care vor sa se racoreasca pot merge de acum inainte la Strandul Municipal. Acestia au la dispozitie un bazin mare de aproximativ 15 m pe 30 m. Inaugurarea a fost facuta sambata, 20 iulie. Chiar daca apa din bazin e inca rece, cativa copii s-au bagat pentru balaceala.

Pe lungul bazinului apa incepe de la cativa centimetri pentru copii, pana la aproximativ 2 metri pentru inotatori. Chiar daca in prima faza vremea a fost anuntata numai buna pentru plaja, norii si ploaia au alungat putinii doritori de balaceala chiar in prima zi de la deschidere.

Sistemul de filtrare si recirculare a apei functioneaza. Acum la strand sunt amplasate aproximativ 50 de sezlonguri, urmand ca pe parcursul acestei saptamani sa vina restul pana la 100, impreuna cu umbrelele de plaja.

Programul de functionare a strandului: luni incepand cu ora 12 pana la 20, iar de marti pana duminica de la ora 10 pana la 20. Tarifele sunt de 3 lei pentru copiii pana in 14 ani, adulti 4 lei, iar pensionarii vor plati 1 leu, de persoana. Persoanle cu handicap au intrarea gratuita. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow