15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Strada Mârzasca a fost închisă pentru modernizare

- Advertisement -

Pe strada Mârzasca se lucrează de zor la canalizare şi modernizare. Pentru ca lucrările să se desfăşoare fără incidente, cetăţenii trebuie să ocolească acesta zonă.

marzasca lucrari

Şantier de lucru pe Mârzasca. Muncitorii lucrează la modernizarea acesteia pentru ca pe acolo să poată circula şi maşinile, nu numai pietonii. Lucrările sunt prognozate până la anul, însă până atunci, cetăţenii sunt rugaţi să nu circule şi să folosească alte zone de tranzit dintre zona deal şi zona vale pentru ca să fie evitate situaţiile neplăcute.

Chiar dacă pe acolo este accesul interzis, sunt păşcăneni care circulă, spunând că este una dintre cele mai uşoare cai de legătură între cele două zone din Municipiu. Constructorii spun că cine se încumetă să pătrundă în şantier o face pe propria răspundere.

La jumătatea lunii septembrie a.c. a fost semnat contractul pentru reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca, ce face legătura între zona Deal şi Vale. Firma care a câştigat licitaţia este Conest Iaşi care va lucra în colaborare cu firma Construcţii Hidrotehnice S.A. Durata de execuţie a lucrărilor este de 8 luni, iar valoarea contractului se ridică la suma de 1.690.000 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow