23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Stradă în reparații plină de noroi. Circulația este restricționată în continuare

Stradă în reparații plină de noroi. Circulația este restricționată în continuare

A dat soarele, se topește zăpada, iar lucrările pe strada Nicolae Ioga din Pașcani continuă. Astfel, imaginea per ansamblu în această zonă circulată, este dezolantă. Cei care sunt nevoiți să meargă pe aici spera ca lucrările să se terminte cât mai repede. Muncitorii spun că strada este închisă traficul rutier și pietonal, având ca variantă scările mari. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Joi, la orele amiezii, strada Nicolae Iorga din Pașcani. Zeci de persoane se chinuie să traverseze de pe un trotuar pe altul dat fiind mizeria, gropile și utilajele.

Lucrările par să nu se mai termine pe acestă stradă. Mașinile dar și cetățenii au interzis să circule pe aici, mai ales că pe această stradă sunt lucrări de reparație și modernziare. O altă variantă pentru pietoni este să evite scările mici și să le folosească pe cele mari, până când lucrările se vor apropia de final.

În următoarea perioadă se va turna asfalt pe toată strada, inclusiv pe panta Mârzasca.

Reamintim că lucrările de reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca au început în urmă cu aproape doi ani. Firma care a câştigat licitaţia este Conest din Iaşi, care lucrează în colaborare cu Hidrotehnice SA. Valoarea investiţiei este de 1.690.000 lei.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow