More

  Stradă importantă din Pașcani închisă traficului rutier

  Array

  Strada Nicolae Iorga este închisă parțial traficului rutier dat fiind că se lucrează la canalizare și aducțiune cu apa, urmând ca mai apoi să fie turnat covor asfaltic dar și făcute trotuarele. Accesul la scările mari și mici nu este restricționat.

  Se lucrează la alimentarea cu apă în această perioadă la casele ce se află pe strada Nicolae Iorga din Pașcani, din zona Deal a Municipiului. Astfel, traficul este restricționat pentru mașini până în apropiere de scările mari din zona pantei Mârzasca.

  Reprezentanții primăriei spera ca până vine înghețul, aducțiunea să fie pusă în funcțiune iar în funcție de evoluția vremii se va încerca și asfaltarea, începând cu panta Mârzasca.

  Circulația pe scările mari și mici nu a fost restricționată fiind amenajate treceri pentru cetățeni. Atenție însă pe timp de noapte.

  Reamintim că reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca au început în urmă cu un an. Firma care a câştigat licitaţia este Conest din Iaşi, care lucrează în colaborare cu Hidrotehnice SA. Valoarea investiţiei este de 1.690.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI