22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Stradă fără lumină la Pașcani

O strada intreaga nu are iluminat public de cativa ani de zile de cand a fost infiintata. Desi este greu de crezut vorbim de o portiune de drum din municipiul Pascani la iesirea spre Motca, unde in ultimii ani de zile au fost construite cateva zeci de case.

Locuitorii de acolo au venit astazi la audiente pentru  a cere sprijin de la Primarie in vederea realizarii unei retele de iluminat public.

Asta deoarece odata cu lasarea noptii strada este cufundata in intuneric iar cetatenii sunt nevoiti sa foloseasca lanternele pentru a vedea pe unde merg.

O alta nemultumire a celor care locuiesc acolo este drumul, care se afla intr-o stare jalnica. Viceprimarul, Vasile Axinte, cel care a tinut astazi audientele, a spus ca strada urmeaza sa fie pietruita pentru ca masinile sa poata circula in conditii bune.

Mentionam ca la audientele de astazi s-au inscris zece persoane, majoritatea dintre ei solicitand ajutoare de incalzire, sociale dar si rezolvarea unor probleme de fond funciar.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI