0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Strada Eugen Stamate va fi deschisă traficului rutier spre piața Deal Pașcani

O nouă strada cu sens unic în municipiul Pașcani. Administrația locală a început lucrările pentru eliberarea străzii Eugen Stamate, tronsonul dinspre Poștă spre piața agroalimentară din Deal, pentru a fi redată traficului rutier. Luni, 5 decembrie, muncitorii Primăriei au tăiat stâlpii de iluminat care eram amplasați pe mijlocul drumului.

Urmează apoi scoaterea rondurilor de beton. Viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi, a precizat că după eliberarea străzii, se va amenaja un sens unic cu intrarea dinspre Poștă spre piață.

Momentan, dat fiind faptul că este iarnă, strada nu va fi asfaltată, însă edilul susține că aceste lucrări vor fi făcute din primăvară. De asemenea, ar urma să fie amenajate și locuri de parcare.

Tot în această perioada, ar urma să fie făcut sens unic și pe strada dintre catedrală și banca Raiffesen, de această dată cu intrare de pe strada Mihail Kogălniceanu și ieșire în strada Ștefan cel Mare. Modificările în trafic au fost aprobate în ședința comisiei pentru circulație rutieră din municipiul Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow