25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani.

Comisia Tehnică de Organizare a Circulației a dat avizul la propunerea primarului municipiului, Marius Pintilie, urmând ca Serviciului de Gospodărie din cadrul Primăriei Pașcani să realizeze un proiect, pe baza căruia va fi obținut avizul de la Serviciul Rutier Iași, conform prevederilor legale.

Astfel, s-a propus instituirea unui sens unic pentru autovehicule pe strada Eugen Stamate, dinspre intersecția cu strada Crinilor spre piața agroalimentară din zona deal a muncipiului.

Schimbările de circulație se vor produce în zona sucursalei BRD de pe strada Mihai Kogălniceanu, nr. 32. Astfel, în spatele băncii se va menține tot sens unic, și s-a propus ca cele două benzi de circulație din această zonă să fie, una cu ieșire la dreapta și alta cu ieșire la stânga.

Prin intermediul acestor modificări se urmărește fluidizarea circulației pe strada Eugen Stamate.

În aceeași ședință s-a discutat sistematizarea cu indicatoare rutiere a străzile Oituz, Mărășești și Râpa Galbenă, petiție semnată de 50 de cetățeni din suburbia Blăgești.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow