10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Strada Ceferiştilor – strada amenzilor

Nu respectaţi semnele şi indicatoarele de circulaţie rutieră? Ei bine, câţiva şoferi au fost amendaţi de către poliţiştii locali din Paşcani pentru că au fost prinşi pe picior greşit. Astfel, şoferii care au oprit autoturismul pe strada Ceferiştilor în locuri nepermise şi necorespunzătoare au plecat acasă cu o amendă de 210 lei.

str ceferistilor

Poliţişti locali din Municipiu Paşcani au aplicat deja primele sancţiuni şoferilor indisciplinaţi. Este vorba despre conducătorii auto care au oprit maşinile în afara locului de parcare amenajat recent pe strada Ceferiştilor din Paşcani. Aşadar, pe parcursul a două zile 8 şoferi au plecat acasă cu amendă. Valoarea acesteia fiind de 210 lei şi 2 puncte penalizare.

Strada Ceferiştilor este una dintre străzile din Paşcani cele mai circulate, ea făcând legătura între cele două zone ale oraşului, aici aflându-se şi piaţa agroalimentară, magazine, şcoli, gara şi autogară. În zile de sărbătoare, de târg şi nu numai, şoferii parchează maşinile cum prind loc, blocând de cele mai multe ori circulaţia şi mai ales vizibilitatea.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow