15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Strada blocată din cauza unei gropi în asfalt

Restrictii de circulatie pe strada 22 Decembrie din Pașcani. Maine, pe o porțiune de drum, traficul rutier va fi închis din cauza unor lucrări de reabilitare. De cateva luni de zile asfaltul s-a lăsat atat de mult incat s-a format o groapa, cel mai probabil din cauza inflitrațiilor de apă.

aleea 22 decembrie groapa

Cam așa circulă mașinile în această zona. Soferii care știu, reduc viteza, alții își strică mașina. Cele două gropi uriașe din asfalt vor fi mâine reparate. La fața locului vor veni și muncitori de la noua societate de apă și canal din Pașcani pentru a decoperat zona și repara, urmând să fie turnat asfalt sau beton.

Locuitorii din zona spun că această problemă este de la începutul acestui an și s-a agravat în ultima perioadă și din cauza precipitatiilor. Cetățenii spun că stradă, după ploie se transforma într-un lac, adâncimea ajungând și până la câțiva centimetri.

Mai mult, cetățenii de pe Alea 22 Decembrie spun că pe această stradă trebuie puse și panouri de restricție viteză și pentru mașinile de mare tonaj.

Aleea 22 Decembrie din zona gării din Pașcani, în apropiere de școala 6 a fost peticită în urmă cu câteva luni.

Materialul video poate fi urmarit in cadrul buletinului de stiri INFOBIT si de pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow