20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Stolniceni Prăjescu – Cuplurile de aur au fost premiate de administrația locală

- Advertisement -

Stolniceni Prăjescu – Cuplurile de aur au fost premiate de administrația locală

Cu cele mai alese gânduri de mulțumire și apreciere și-a început discursul primarul din comuna Stolniceni Prăjescu, Costel Hugeanu la festviitatea de premiere a cuplurilor de aur din localitate. Nouă sunt la număr, iar bunicuții au fost apreciați cu un dar în bani, flori, diplome și șampanie alături de frumoasele gânduri pentru un asemenea eveniment.

Nouă familii din comuna Stolniceni Prăjescu ce au reușit să-și ducă traiul împreună 50 de ani de când s-au căsătorit au fost premiate de către administrația locală. Astfel, bătrâneii au fost așteptați la sediul Primăriei de primar, viceprimar și câțiva consilieri locali cu șampanie, diplome, prăjituri și un dar în bani.

A urmat momentul înmânării darurilor. Este vorba și despre suma de bani – 250 lei pregătită din bugetul local.

Și pentru că în cei 50 de ani de căsătorie se adună atât de multe amintiri, cuplurile de aur au trecut la povestit și mai ales au mulțumit administrației locale și primarului comunei Costel Hugeanu pentru ceea ce face în localitate și să țină cont și de părearea cetățenilor.

Șampania a curs în pahare și cei prezenți au ciocnit cu frumoasele urări de “la mulți ani” și  „viață lungă și liniștită”.

Menționăm că tot din bugetul administrației locale sute de copii din comuna Stolniceni Prăjescu au primit pachete cu dulciuri în aceste zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow