24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Stolniceni – Prăjescu: A fost identificat minorul care a spart locuinţe pe bandă rulantă

Masini politie PascaniPolitistii Sectiei 6 Rurala Pascani au reusit sa dea de urma hotului care i-a terorizat pe localnicii din comuna Stolniceni-Prajescu. Nu mare le-a fost mirarea anchetatorilor cand au aflat ca cel care a spart mai multe locuinte nu este nimeni altul decat un minor care in trecut a mai ajuns pe la politie.

Florin Ţ. , in varsta de 16 ani a fost identificat la inceputul saptamanii ca fiind autorul a trei furturi din locuinta, petrecute in perioada martie – mai 2013. Potrivit lucratorilor de politie, baiatul atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte profita de neatentia batranilor si patrundea in casele acestora de unde fura tot ce ii pica in mana. Din captura minorului fac parte o butelie, un calorifer, o menghina, un telefon mobil si suma de 400 de lei dar lista continua si cu alte bunuri casnice care se gasesc intr-o gospodarie.

In prezent, baiatul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat iar in perioada urmatoare urmeaza sa fie examinat de catre un specialist pentru a se stabili daca a avut discernamant atunci cand a comis aceste fapte.

Daca va fi gasit vinovat, Florin Ţ. isi poate incepe viata din spatele gratiilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow