20.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Stolniceni: Paznic bătut şi deposedat de armă

arma-vanatoareUn paznic al unui fond de vanatoare fost batut si deposedat de arma chiar pe un camp din zona Pascani. Barbatul ar fi fost agresat chiar in autoturismul proprietare personala de doi localnici tata si fiu.

Incidentul s-a petrecut sambata seara, in jurul orelor 20:45, in apropierea localitatii Stolniceni-Prăjescu. Vasile Balan, in varsta de 57 de ani, paznic al fondului de vanatoare numarul 3 Miroslovesti a sunat la 112 declarand ca a fost la un pas sa fie omorat in bataie si ca i s-a furat pusca din masina.

La cateva zeci de minute la sediul Postului de Politie din Stolniceni-Prăjescu, s-au prezentat Florentin Moţcu, in varsta de 47 de ani si baiatul acestuia care la randul lor au precizat ca au fost agresati de paznic si au predat arma acestuia.

Pana in prezent, la Politia Pascani au fost inregistrate plangeri atat din partea celui angajat sa pazeasca fondul de vanatoare cat si din partea celor doi localnici tata si fiu, pentru infractiunea de loviri si alte violente.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, Alexandru Chelaru, cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut intregul eveniment si de ce a ajuns arma in posesia celor doi barbati.

Conducerea Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din judetul Iasi a refuzat sa comenteze incidentul in care paznicul Vasile Balan a fost implicat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

Mărturii dramatice. Valul 4 la Ambulanţă: 20 solicitări pe oră, zi şi noapte, la Iaşi

„Noi suntem cu mâinile goale, la fel ca soldaţii care merg la război şi care nu au...

DEPUTATUL VASILE TOMA, INTREBARI PENTRU PNL

Domnule Premier, domnule Președinte al Camerei Deputaților, doamnelor și domnilor miniștri și demnitari PNL, Congresul sau demisia! Domnule...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI