1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Stolniceni: Paznic bătut şi deposedat de armă

arma-vanatoareUn paznic al unui fond de vanatoare fost batut si deposedat de arma chiar pe un camp din zona Pascani. Barbatul ar fi fost agresat chiar in autoturismul proprietare personala de doi localnici tata si fiu.

Incidentul s-a petrecut sambata seara, in jurul orelor 20:45, in apropierea localitatii Stolniceni-Prăjescu. Vasile Balan, in varsta de 57 de ani, paznic al fondului de vanatoare numarul 3 Miroslovesti a sunat la 112 declarand ca a fost la un pas sa fie omorat in bataie si ca i s-a furat pusca din masina.

La cateva zeci de minute la sediul Postului de Politie din Stolniceni-Prăjescu, s-au prezentat Florentin Moţcu, in varsta de 47 de ani si baiatul acestuia care la randul lor au precizat ca au fost agresati de paznic si au predat arma acestuia.

Pana in prezent, la Politia Pascani au fost inregistrate plangeri atat din partea celui angajat sa pazeasca fondul de vanatoare cat si din partea celor doi localnici tata si fiu, pentru infractiunea de loviri si alte violente.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, Alexandru Chelaru, cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut intregul eveniment si de ce a ajuns arma in posesia celor doi barbati.

Conducerea Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din judetul Iasi a refuzat sa comenteze incidentul in care paznicul Vasile Balan a fost implicat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow