More

  Stiinta Miroslava – CSM Kosarom 1-1

  Array

  meci lespezi si csm

  Etapa cu numarul 24 din Liga a 3 a, nu a adus surprize majore. Echipa locala CSM Kosarom Pascani, s-a deplasat la Miroslava unde a jucat in compania formatiei Stiinta din localitate.

  Jucatorii din Miroslava aveau nevoie disperata de cele 3 puncte puse in joc, mai ales ca echipa rivala la evitarea retrogradarii, Aerostar Bacau, castigase lejer partida cu cei de la Moinesti, scor 4-1.

  Astfel, partida a fost una disputata, ambele parti dorindu-si victoria. Pana la pauza, ambele formatii au ratat o serie de ocazii, insa scorul a ramas alb.

  Reveniti de la cabine, jucatorii ambelor formatii au reluat lupta, iar echipa gazda a marcat prima. Spre finalul partidei, in minutul 89, pascanenii egaleaza si inchid tabela la 1-1.

  In urma aceste etape, lupta pentru evitarea retrogradarii ramane deschisa, intre cele 3 formatii: Sporting Suceava, Aerostar Bacau si Stiinta Miroslava.

  Etapa viitoare Aerostar Bacau se va deplasa la Roman iar Stiinta Miroslava, va juca la Moinesti, in timp ce pascanenii, departe de grijile retrogradarii vor juca cu ocupanta locului 4, Otelul II Galati.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet