15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Sticla va fi colectată separat, de luna viitoare

Se modifică programul de ridicare a deseurilor din sticla din Pascani si suburbii. Mai exact, de la 1 februarie a.c., va fi valabil un nou grafic de colectare pentru aceste tipuri de ambalaje, asta in contextul in care, confrom ultimelor raportari, cantitatea de sticla pe care pascanenii au reusit sa o colecteze, in comparatie cu alte localitati, este foarte mica. De asemenea, primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie, a declarat in cadrul sesiunii de intrebari si raspunsuri live de joi, de pe 20 ianuarie, ca decizia ca sticla sa fie colectata separat va duce, implicit si la facturi mai mici la salubritate. 

Precizam ca in cursul zilei de miercuri au fost amplasate in preajma blocurilor 12 containere, care sa fie folosite pentru colectarea desurilor din sticla, in timp ce in cazul pascanenilor care locuiesc la case, noul calendar de colectare al deseurilor din sticla a fost facut public si pe site-ul primariei.

  

In vederea colectarii in mod corect a deseurile din sticla, trebuie precizat si faptul ca acestea se clatesc inainte de debarasare si se colecteaza in containerele de culoare verde. 

De asemenea, reamintim ca, la Pascani in cursul anului trecut, gradul de colectare selectiva a fost de 5,37%  din 923 tone, in luna august si 5,68%  din 867 tone, in luna septembrie.  

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow