More

  Stela Enache și Alexandru Jula în concert la Pașcani

  Array

  Cu mic cu mare sute de păşcăneni s-au bucurat de muzica bună de altădată într-un spectacol inedit ce a adus pe scenă nume mari din anii ’80. Timp de două ore, Piaţeta “M. Sadoveanu” din municipiu a răsunat pe romanţe, opere dar şi binecunoscuta melodie “Ani de Liceu”.

  Spectacol inedit în aer liber aseară la Paşcani. Timp de două ore pe scena amenajată din faţa Casei de Cultură au urcat artişti de marca cum ar fi Stela Enache, Alexandru Jula, Alexandra Canareica şi Florin Georgescu. Evenimentul a avut loc începând cu ora 18.30.

  Evenimentul a fost deschis de Alexandru Jula, care preţ de 40 minute i-a încântat pe păşcăneni cu romanţe, dar şi glume pline de umor în pauzele dintre melodii.

  Alexandra Canareica a reuşit, prin melodiile vesele de primăvară dar şi din repertoriu internaţional să-i provoace la dans pe cei mici.

  Pentru a satisface şi cele mai pretenţioase gusturi nu au lipsit nici interpretările de operă ale lui Florin Georgescu. Cea mai aşteptată apariţie a fost Stela Enache care a încheiat seara cu celebra melodie “Ani de liceu” spre bucuria adolescenţilor, mai ales a celor care au terminat în acest an clasele a XII a.

  Cei prezenţi au fost încântaţi de momentele artistice şi spun că astfel de evenimente ar trebui organizate mai des.

  Concertul a fost organizat de Casa de Cultură din municipiu. Suma alocată pentru eveniment a fost de 15 mii lei din buget propriu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI